Alle funktioner i VKSplan er optimeret på brug på mobiler, iPads/tablets og computerskærme.

Medarbejderne kan nemt selv administrere vagter via web apps online og få overblik over afviklede, bestilte og kommende vagter.

Bookerne kan registrere, hvilke medarbejdere i kommunen, der må bestille på vegne af hvilke enheder. VKSplan er optimeret både til brug underlagt styring af et overordnet vikarkorps eller vikarbureau – eller individuel administration i områder og teams.

Og alt i VKSplan kan tilpasses præcist til jeres forhold – selv tekster og farver.

 

Alle funktioner

Arbejdstidsregler

Arbejdstidsregler

I alle overenskomster er der regler for, hvor meget en medarbejder må arbejde. Men tænk ikke over det. Det håndterer VKSplan og advarer, hvis reglen overskrides.

læs mere
Selvbetjent kalender

Selvbetjent kalender

Medarbejdere kan vedligeholde og selvbetjene egen kalender og eget rådighedsskema, få overblik over tidligere og kommende vagter, samt udfylde og rette egne stamdata.

læs mere
To-vejs SMS kommunikation

To-vejs SMS kommunikation

Alle beskeder i forbindelse med vagtbehandlingen, velkomstbeskeder og logins genereres automatisk af VKSplan på baggrund af indbyggede skabeloner. Du slipper for selv at skrive oplysninger om vagter, mødesteder, kontaktpersoner etc.

læs mere
Fleksibel kalender

Fleksibel kalender

Medarbejderen kan vedligeholde sin egen rådighedskalender, få overblik over tidligere og kommende vagter, godkende og kvittere for vagter samt udfylde og rette egne stamdata

læs mere
Brikker og kalendere

Brikker og kalendere

Med brikker bliver alle kalendervisningers indhold gjort tydeligere og mere overskueligt. Brikkerne giver plads til mere information, samtidig med at du nemt bevarer overblikket.

læs mere
Kvitteringssystem

Kvitteringssystem

Undgå papirspild. Registrer, rediger og kvitter for vagter i VKSplans brugervenlige og tidsbesparende kvitteringssystem, som vi kalder “Digitale grønne sedler”.

læs mere
Web apps

Web apps

På iPhone/Android mobiler og iPad/tablets kan man tilføje VKSplan som web app, så man får et VKSplan ikon på sin hjemmeskærm, med en web app der altid automatisk opdaterer sig selv.

læs mere
Roller

Roller

En rollebaseret og modulopbygget tilgang i VKSplan, sikrer at de forskellige roller har hver deres interface med forskellige adgangsniveauer.

læs mere
Statistikker

Statistikker

Statistikkerne giver dig overblik over fx afviklede vagter, antal vagter pr. medarbejder, antal vagter hos en kunde etc. og anvendes oftest som et ledelsesværktøj og i forbindelse med fakturering eller lønberegning.

læs mere
Integration til ERP

Integration til ERP

VKSplan integrerer med alle ERP-systemer, og vi arbejder fokuseret på at give alle vores kunder mulighed for at integrere med lige præcis jeres ERP-system, lønsystem, faktureringssystem etc. Det kunne fx være KMD Kvantum, eller hvor jeres snitflade findes.

læs mere

Vores designfilosofi

I VKSplan arbejder vi med et konstant fokus på simplificering og forenkling af de komplicerede processer som vikarbooking og planlægning nemt kan blive.

Strategi & Roadmap

Alle kunder får adgang til vores roadmap.
Vi arbejder strategisk på at integrere med  alle jeres andre systemer.

Visuelt & brugervenligt

Vi ønsker at alle funktioner er selvforklarende.
Vores interface er moderne og visuelt let.
Vi visualiserer intuitivt  store mængder personaledata.

Udvikling

Udvikling sker i stadierne udvikling, test, quality assurance og produktion – ingen fejl slipper igennem vores testproces.

driftsstabilitet

VKSplan driftes i sikkert PCI- og DS-certificeret dansk hostingcenter.
Redundans på internet, strøm og køling garanterer høj driftstabillitet

5 kommuner der bruger VKSplan

Københavns Kommune

Brøndby Kommune

Odder Kommune

Sorø Kommune

Næstved Kommune

Lønkroner via VKSplan

Medarbejdere

SMS-er sendt

“Når manuelle funktioner, som håndholdte papirstakke og opkald til medarbejdere “der ikke lige kan den dag”, bliver afløst af en digitaliseret proces, så er det svært at holde begejstringen tilbage. Systemet er brugervenligt, tidsbesparende og giver det gode og nødvendige overblik over kunder, medarbejdere og vagter. Derudover er der hurtig og god service fra leverandøren, der også har fokus på udvikling af systemets funktionaliteter”.

Maibritt Falkenberg Rasmussen, FlexVirk

“I VKSplan oplever vi et driftsikkert system, som er opbygget meget enkelt og brugervenligt.
Dét, sammenholdt med prisen kontra andre bookingsystemer på markedet, betød, at vi i Næstved Kommune valgte VKSplan.”

Morten Nielsen, Teamleder Internt
Vikarkorps, Næstved Kommune