Om os

Det er Stabil-IT, der står bag VKS. Vi er et dedikeret firma, hvor far og søn arbejder sammen. Så vi har både ungdommen og erfaringen.  

Klaus Andersen så allerede i 2001 behovet for et specialsyet software til vikarbranchen. Sammen med Teknologisk Institut udviklede han VKS som et af de første it-systemer til vikarbooking i Danmark.

Max Persson Andersen kom til senere og er medudvikler af VKS version 2.0, som vi tilbyder i dag. Han kender kodningen hele vejen igennem og er direkte ansvarlig for, at vikarerne i dag kan styre hele deres arbejdsliv fra en smartphone.

“For os er et tæt samarbejde med brugerne vigtigt. Det er brugerne, der kender behovet og kommer med input”, siger Max. 

“Det er også det, der gør det sjovt at arbejde med VKS. Vi er åbne for nye funktioner og kan hurtigt implementere dem. Vi er et lille firma, men det gør det også meget fleksibelt. Mange andre systemer har en mere rigid struktur”, siger han.

“Jeg er ret stolt af app’en”, siger Klaus.

“Vi har optimeret brugeroplevelsen med fire hovedfunktioner, som altid er tilgængelige for vikaren. Når der er en vagt, får man en notifikation på telefonen – og med et enkelt tryk er man så i systemet, hvor man kan tage vagten”, siger han.

“Systemet bliver hele tiden optimeret, efterhånden som vi bliver klogere på, hvad brugerne vil have – som for eksempel flere apps til telefonerne”, siger han. 

Vores filosofi er at udvikle alt, så det er brugervenligt, så det passer til dit behov, og så det er til at stole på. Vi tilbyder specialudvikling og skræddersyet software.

Kom med dit behov! Så løser vi det. 

Visuelt og brugervenligt

I vores bog er alle funktioner selvforklarende. Vores interface er visuelt og intuitivt, så det er let at gå til for dine kunder, vikarerne og dig, der håndterer store mængder personaledata. Det skal være let at bruge. Med færrest mulige klik.

Skræddersyet og enkelt

Udviklingen af nye muligheder starter med input fra brugerne. Vi får også selv ideer, lige så hurtigt som teknologien udvikler sig. VKS-systemet er en grundpakke, der bliver tilpasset hver enkelt bruger, samtidig med at det løbende bliver opdateret – uden bøvl for andre end os selv. Helt enkelt.

Stabilt og pålideligt

Enhver udvikling af VKS starter med den kreative proces og slutter med test og kvalitetssikring, før du får den at se. Ingen fejl slipper igennem vores testproces. Samtidig driftes VKS i et sikkert PCI- og DS-certificeret dansk hostingcenter – hvor back-up på internetforbindelsen, strøm og køling garanterer en høj driftstabillitet. For du skal kunne stole på, at det virker. Hver gang.