Bookingteam modul support

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Bookingteam
  5. Bookingteam modul support

VKS-Team giver teamlederne ude på afdelingerne elegant overblik over vagter, vikarer og ikke mindst den kommunikation der har været til og fra vikarerne

VKS-Team er udviklet til at hjælpe teamlederen i hverdagen. Den er nem og intuitiv at anvende, teamlederne skal ikke forholde sig til komplekse skærmbilleder i en travl hverdag.

Alle oplysninger der indtastes og ændres i VKS-Team kan også ses og rettes af centrale bookere fra VKS-Basis.

Hele VKS-Team anvendes fra 4 overskuelige faneblade

• Opret vikar
  • Vagter
  • Vikarer
  • Beskeder

– det er super hurtigt og nemt at anvende.

VKS-Team er udviklet til at blive anvendt lige godt fra både PC’er og IPad’s / Tablets.
For at give dig bedre overblik i denne præsentation, er de efterfølgende skærmbilleder zoomet ned til 80% af normal størrelse.

VKS Bookingteam

• Med modulet Bookingteam kan I tilbyde jeres kunder at bestille vagter online og få overblik over afviklede -, bestilte – og kommende vagter.Når modulet er installeret, bliver VKS-Basis udvidet med nye funktioner. Det betyder, at bookerne kan registrere, hvilke medarbejdere i kommunen der må bestille på vegne af hvilke enheder. Det vil sige, at det er vikarkorpset selv, der kan administrere, hvilke medarbejdere der må anvende VKS-Kunde.
  • IT-drift skal ikke involveres.
  • Kundemedarbejdere kan kun bestille og se vagter.
  • Bookerne ved vikarkorpset klarer som hidtil vagtbehandlingen, og kan stadig bestille vagter.Bookerne kan stadig se, hvem der har bestilt eller afbestilt vagter og hvornår.