Hvornår topper efterspørgsel på hjælpere og assistenter?

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Statistik
  4. Hvornår topper efterspørgsel på hjælpere og assistenter?

For at se en statistik over hvornår efterspørgsel på hjælpere og assistenter topper gennem et helt år, kan se se antal vagter og timer pr. uge for vagter som er afvist og afviklet.

I statistikken ses det via “Vagter pr. afdeling”, bemærk at det tager lidt tid at trække data for et helt år. Derefter tilpasser du statistikken til at vise fordelingen af vagtbestillinger på et år.

1. Når du klikker i tabellen ser du en pivot-vælger ude til højre.
  2. Fjern felterne Antal vagter, Fakturabeløb og Løn fra “Værdier” i pivot-vælgeren.
    Der vises nu kun vagttimer i pivot-tabellen.
  3. Flyt (træk med musen) VagtStatus fra “Kolonner” til “Filtre”.
  4. Øverst til venstre i pivottabellen står nu VagtStatus – klik på den og vælg de vagtstatus der skal vises i pivot-tabellen (Afviklet, Afvist, Intet fremmøde).
  5. Fjern felterne KundeNr og AfdelingsNavn fra “Rækker” i pivot-vælgeren.
    Pivot-tabellen er nu ret tom og viser kun en total for vagttimerne.
    Husk at klikke i pivot-tabellen for at få vist pivot-vælgeren.
  6. Træk feltet Uddannelser fra den øverste kasse i pivot-vælgeren til “Kolonner”.
    Nu vises vagttimer fordelt på uddannelser i pivot-tabellen.
  7. Træk feltet VagtStart fra den øverste kasse i pivot-vælgeren til “Rækker”.
    Nu vises vagttimer fordelt pr. måned og uddannelse i pivot-tabellen.

I Excel kan tallene nu præsenteres i alle de diagrammer, der er indbygget i Excel.