Indberet vagter

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Bookingteam
  5. Indberet vagter
  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Team
  5. Indberet vagter

Indberet vagt til løn

Hvis der er vagter der er overståede, vil der øverst i Vagtlisten og Vagtkalenderenfindes en rød ramme med vagterne.

Disse vagter skal indberettes til lønberegning.

Hvis vagten er afviklet som oprindeligt planlagt, klikkes på knappen “Kvittér for X:XX timer som bestilt”.

Klik på “Ret kvittering” hvis der fx skal tidskorrigeres. Se beskrivelsen “Ret kvittering” lidt længere nede på siden.

Hvis en vagt er blevet oprettet, men ikke besat af en vikar, skal den bare afbestilles. Klik på “Afbestil”.

Efterhånden som du kvitterer for vagterne vil de forsvinde fra siden. Når der ikke er flere vagter der skal kvitteres vil den røde kvitteringsramme forsvinde.

Ret kvittering

Skriv de rigtige klokkeslæt og klik på “Kvittér”.

Der er også her at du kan indberette hvis en vikar ikke er mødt til en vagt. Klik på “Vikar ikke fremmødt”.

Vikarens kvittering

Hvis vikaren har kvitteret for vagten, kan du se kvitteringen sammen med vagten.
Du kan ikke rette i vikarens kvittering, men blot kvittere med dine egne tider til vagten som beskrevet herover.

Hvis der er forskelle i din kvittering og vikarens kvittering, er det op til bookerne at beslutte hvad der skal være det endelige resultat.