Infoskærm modul support

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Infoskærm
  5. Infoskærm modul support

Modulet Infoskærm giver et overskueligt overblik over dagens aktiviteter i en afdeling og gør det muligt at se arbejdsplaner, vagter med mere på en infoskærm, ophængt på en væg.

Infoskærm modulet er tilpasset så det kan bruges på eksisterende fjernsyn, på iPad eller på et nyindkøbt fjernsyn, der er ikke behov for en en speciel skærm, alle TV kan bruges.

Infoskærm giver overblik uden behov for login, og der kan derfor ikke foretages ændringer via infoskærmen.

Ændringer foretages normalt via egen mobil.

• Kan bruges på alle TV, iPads og andre enheder
  • Få en ny skærm leveret af VKSplan eller lad os opsætte på en eksisterende skærm
  • Nemt overblik for alle