VKS-team login

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Bookingteam
  5. VKS-team login
  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Team
  5. VKS-team login

VKS-team giver dig mulighed for online-bestilling af vikarer og at følge dine bestillinger medens de bliver behandlet af bookerne.

Opret vagter – følg med i vagtbehandlingen – og slut af med at kvittere når vagter er overstået.

Login

Du skal logge på VKS-team med din emailadresse eller mobiltelefonnummer og et password.

1. Hvis det er første gang du logger på VKS-team, skal du oprette et password på samme måde som hvis du har glemt det – klik her Nyt eller glemt password.
  2. Indtast din email-adresse
  3. Markér “Husk mig” hvis du vil gå direkte til VKS-team næste gang du starter fra denne maskine
  4. Klik nu på “Log på”

Hovedmenu

VKS-team har 3 emner i hovedmenuen: “Opret vagt”, “Vagtlisten” og “Vagtkalenderen”.
Spørgsmålstegnet viser disse hjælpesider.

Har du adgang til vagtbestilling for flere afdelinger, vælger du den aktuelle afdeling øverst til venstre.
Du kan oprettes af jeres VKS-administrator til et enkelt eller flere team//afdelinger.

NB! -Hvis du er logget på med “Husk mig”-funktionen, vil dit valg af afdeling vil blive husket næste gang du åbner VKS-team.

Et godt tip

Opret en genvej til VKS ved at gemme siden blandt dine Favoritter på PC’en. Klik på “Favoritter” og derefter “Føj til Favoritter” (eller “Føj til Favoritlinje” ) På iPad’en skal du klikke på ikonet til venstre for web-adressen og derefter vælge “Bogmærke” eller “Føj til hjemmeskærm” (= iPad’ens skrivebord)