Nyt eller glemt password

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Kom godt i gang
  4. Nyt eller glemt password
  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Bookingteam
  5. Nyt eller glemt password
  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Team
  5. Nyt eller glemt password

Vil du oprette et nyt password eller har du glemt det password du tidligere har oprettet

1. Tryk på linket “Jeg har glemt mit password” på login-siden.
  2. Indtast din email-adresse og tryk på knappen “Send login-besked”
  3. Login-siden viser nu en grøn kvittering der fortæller at der er blevet sendt en email til dig
    Du kan godt lukke for login-siden nu
  4. I løbet af få minutter modtager du en email med et link – tryk på dette link.
  5. Der åbner nu en side hvor du kan indtaste det password du ønsker at benytte til VKS
    Markér “Husk mig” hvis du vil gå direkte til VKS-team næste gang du starter fra denne maskine
  6. Klik nu på “Skift til nyt password og log på” og du er i gang