Opret vagt // Bestil vikar

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Bookingteam
  5. Opret vagt // Bestil vikar
  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Team
  5. Opret vagt // Bestil vikar

1. Vælg menupunktet “Opret vagt”
  2. Indtast specifikationer for vagten
  3. Klik “Opret”

Et grønt felt popper herefter op og bekræfter, at vagten er lagt ind i VKS.

Flere vagter

Du kan også bestille flere vagter på en gang – klik på “rul ned”-symbolet så disse muligheder dukker op

Udfyld sidste vagtdato og de ønskede ugedage, og klik “Opret flere vagttidsrum”

VKS viser en liste med de vagter du er ved at bestille

Gennemse listen og ret eller slet de enkelte vagter inden du trykker på knappen “Opret” i bunden af siden.

Videre

Vagten eller vagterne er nu lagt i bestilling, og vil automatisk blive behandlet af en booker.

Du kan følge bookernes behandling af vagterne i Vagtlisten og Vagtkalenderen.

Hvis bookerne vælger det vil du blive notificeret med en email når vagten bliver tildelt en vikar, men det vil selvfølgelig også kunne ses her i VKS-team.