Om Medarbejder modul support

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Medarbejder
  5. Om Medarbejder modul support

VKS-vikar er opbygget så det er nemt og overskueligt for dig som vikar at få oplysninger om dine arbejdsforhold og at kunne besvare henvendelser om vagttilbud.

I toppen af VKS-vikar har du forskellige muligheder for at bevæge dig rundt i programmet.

Tryk her for at

•  Vagter – se liste med de vagter du har sagt ja til samt nye vagttilbud til dig
  •  Kalender – se en kalender med dine vagter, rådighedaftaler, blokeringer, sygdom m.v.
  •  “Beskeder” – se liste med de mails, sms’er og interne beskeder der er sendt mellem dig og bookerne
  •  “Hjælp” – gå til den onlinehjælp du sidder og kigger på lige nu.
  •  “Din profil” – se oversigt over de oplysninger der er registreret om dig i VKS, og upload dit profilbillede
  •  “Login-identitet” – hvis du har adgang til mere end VKS-vikar, kan du klikke her for at skifte modul
  •  “Log ud” – logger dig af maskinen du sidder ved, nulstiller husk-mig funktionen og går til loginsiden