iPhone, Android og iPad/tablet web app

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Kom godt i gang
  4. iPhone, Android og iPad/tablet web app
  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Moduler
  4. Medarbejder
  5. iPhone, Android og iPad/tablet web app

På iPhone/Android mobiler og iPad/tablets kan man tilføje VKSplan som web app, så man får et VKSplan ikon på sin hjemmeskærm, med en web app der altid automatisk opdaterer sig selv.

Det gøres med få klik, helt uden brug af app store.

1. Først skal du hen til den side i VKSplan du vil gemme på din hjemmeskærm som en app:
    1. Fra mobil/iPad/tablet, åben din browser og i adressefeltet øverst skriv: vksplan.com ⇢ Klik på lås/login ikon øverst til højre
    2. Hvis du ikke blev automatisk logget ind, så angiv brugernavn og kodeord ⇢ Sæt hak i ‘Husk mig’ ⇢ Tryk ‘Log på’
    3. Klik hen til det sted i VKSplan du gerne vil have at dit hjemmeskærm ikon starter på.
  2. Brug en af mulighederne nedenfor, afhængigt af hvilken slags telefon du har og hvilken browser du bruger:
    1. iPhone – Safari (standard på en iPhone/iPad)
      1. Pil-op-i-firkant (nederst) ⇢ Rul til højre i nederste række ⇢ Føj til hjemmeskærm ⇢ Ret navn hvis ønsket og tryk Tilføj
    2. iPhone – Chrome
      1. Brug standard Safari browseren, Chrome til iPhone kan ikke tilføje til hjemmeskærmen.
    3. Android – Chrome (standard på en Android)
      1. 3 prikker øverst til højre ⇢ Føj til startskærm ⇢ Ret navn hvis ønsket og tryk Tilføj
    4. Android – Firefox
      1. 3 prikker øverst til højre ⇢ Side ⇢ Tilføj genvej til side ⇢ Tilføj

Bemærk at med en VKSplan web app, kan du lave lige så mange web app ikoner på din telefon du har lyst til. Så ved at gentage ovenstående på en anden side i VKSplan, så kan du have flere VKSplan ikoner på din telefon der åbner på forskellige sider i app-en. For eksempel er det smart at have et ikon der åbner direkte på “opret vagt”, til når det skal gå stærkt.